• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 1118.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 1148.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 229.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 599.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 599.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 181.
  • strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/filmhuishardenberg.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 136.

The Daughter

Datum voorstelling: 
24 en 25 januari 2017
Regisseur: 
Simon Stone
Land: 
Australie
Jaar vertoond: 
2017

THE DAUGHTER

Christian (Paul Schneider) heeft jaren in Amerika gewoond, maar gaat terug naar Australië voor de bruiloft van zijn vader Henry (Geoffrey Rush). Die terugkomst gaat alleen niet al te gemakkelijk. Niet alleen vanwege de omgang met zijn vader, maar ook door een bezoek dat hij brengt aan zijn vroegere vriend Oliver (Sam Neill) en diens vrouw (Miranda Otto) en dochter Hedvig (Odessa Young). Als hij vervolgens tot een ontdekking komt, wil hij dat niet meer voor zich houden. Niet alleen omdat hij het niet eerlijk vindt, maar ook omdat hij zelf veel verdriet heeft. Dat verdriet komt uit het verleden, maar ook uit het nu. Hij wil de confrontatie aangaan met zijn vroegere vriend en zijn vader. Zou dat geheim over dochter Hedvig gaan?

The Daughter is een diepgaande film die binnenkomt en ook een tranentrekker is. Naarmate de film vordert speelt de muziek een belangrijke rol. Deze muziek zorgt namelijk voor een spannend laagje, die wij de gehele film voelden. Een terugkerende eend in het verhaal is ook tekenend voor het verhaal. De eend is tekenend voor het leven van Henry, waar je in de loop van de film steeds meer over te weten komt.De conversaties tussen de personages in de mooie een weelderige natuur van Australië zijn fijn. Terwijl de personages met elkaar praten, zien we namelijk regelmatig een andere scène. Hoewel je verwacht dat dit verwarrend is, geeft het nieuwe inzichten. En wat te denken van het acteerwerk: geweldig! Zowel de dochter (Odessa Young) als haar vader (Sam Neill) schitteren.

See video